Pasta tailandeza de curry rosu Kaang Daeng 50 g
11,13 RON
(TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cum te putem ajuta?
Descriere
Ingrediente: ulei de SOIA, usturoi, piper cayenne, ceapa, zahar, iarba de lamaie, sare, galangal, suc de ananas, CREVETI uscati, sos de PESTE (ectract de ANCHOIS, sare, zahar), coaja de kaffir, ierburi si condimente. Contine produse derivate din SOIA, CRUSTACEE si PESTE.Ingredientele ALERGENE sunt scrise cu LITERE MARI.
Declaratie nutritionala la 100 g (valori medii): valoare energetica 1209 kJ / 289 kcal, grasimi 19 g din care acizi grasi saturati 3,1 g, glucide 21 g din care zaharuri 17 g, fibre 7,9 g, proteine 4,9 g, sare 8,2 g.
Reteta (pentru 4 persoane): 1 pachet de pasta tailandeza de curry rosu; 1-2 linguri de ulei vegetal; 50 g de pudra de lapte de cocos (se amesteca cu 330 ml de apa) sau 330 ml de lapte de cocos; 250 g de carne taiata in bucati (de pui, miel sau vaca), peste sau fructe de mare; 150 g ciuperci, tomate, bucati de mere, struguri fara seminte sau bucati de ananas (din conserva); busuioc, ardei rosu sau coriandru pentru ornat. Incalziti uleiul intr-o tigaie la foc moderat. Adaugati pasta tailandeza de curry rosu si jumatate din cantitatea de lapte de cocos. Lasati pe foc timp de 3 minute pana cand apare un strat de ulei la suprafata. Adaugati carnea, pestele sau fructele de mare. Gatiti amestecul timp de 5 minute. Adaugati restul de lapte de cocos si celelalte ingrediente. Tineti pe foc pana cand toate ingredientele sunt bine gatite. Ornati si serviti mancarea calda cu orez fiert. Pentru a obtine o mancare vegetariana, in loc de carne adaugati legume.
A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Produs in Thailanda pentru Asian Home Gourmet (CPL) Pte Ltd sub licenta de la Cerebos Pacific Ltd, 400 Orchard Road #11-12, Orchard Towers, Singapore 238875.
Imagine cu sugestie de prezentare.
Detalii
EAN
8886390200013
Categorii
Greutate
0.06 kg
Brand
Bucatarie
Europeana