Pasta Garam Masala 270 g
Descriere
Se recomanda vegetarienilor. Usor picant.
Ingrediente: ulei de rapita, coriandru, pasta de rosii, sare, ghimbir, usturoi, amidon de porumb modificat, regulator de aciditate: acid acetic, garam masala, chimion, pudra de chilli.
Poate contine urme de ARAHIDE, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, LAPTE, SOIA, OUA, SULFITI, TELINA SI MUSTAR.
Ingredientele ALERGENE sunt scrise cu LITERE MARI.
Nu consumati acest produs nepreparat termic.
Declaratie nutritionala la 100 g (valori medii): valoare energetica 1968 kJ / 475 kcal, grasimi 41 g din care acizi grasi saturati 2.8 g, glucide 17 g din care zaharuri 0.9 g, proteine 6.3 g, sare 2.7 g.
Reteta: Caliti 2 cepe taiate felii in 2 linguri de ulei pana cand ceapa devine aurie. Adaugati 250 g de carne taiata felii subtiri sau de vegetale si amestecati pe foc timp de 2 minute. Adaugati 2 linguri de pasta Garam Masala si amestecati constant. Apoi adaugati 1/2 cana de apa fierbinte, acoperiti si fierbeti pana cand toate ingredientele sunt bine gatite. Serviti cu paine naan sau orez fiert.
A se pastra intr-un loc ferit de caldura si umiditate. Dupa deschidere pastrati produsul la frigider si consumati-l in maxim 1 luna de zile. Amestecati bine inainte de utilizare.
Tara de origine: Marea Britanie.
Producator: Pasco Spices & Herbs, WN2 2PR, Marea Britanie.
Imagine cu sugestie de prezentare.