Pasta condimentata indiana Tikka Masala 50 g
Descriere
Ingrediente: piure de rosii, ulei de SOIA, otet, ceapa, sare, ghimbir, usturoi, coriandru, chilli, schinduf, chimion, ierburi si condimente, colorant: extract de paprika, oleorasina de turmeric (contine culoarea curcumin).
Ingredientele ALERGENE sunt scrise cu LITERE MARI.
Declaratie nutritionala la 100 g (valori medii): valoare energetica 850 kJ / 203 kcal, grasimi 16 g din care acizi grasi saturati 2,3 g, glucide 8,6 g din care zaharuri 5,5 g, fibre 7 g, proteine 3,7 g, sare 11,5 g.
Reteta (4 persoane): 1 pachet de pasta Tikka Masala, 450 g carne de pui, vaca, miel, peste sau fructe de mare (taiata in bucati), 3 linguri de iaurt, 1 lingura de ulei vegetal, 1 ceapa mare taiata in felii subtiri, 110 ml (1 jumatate de cana) de apa. Marinati carnea in pasta condimentata amestecata cu iaurt timp de 10 minute. Incalziti uleiul intr-o tigaie si caliti ceapa. Adaugati carnea si caliti in continuare timp de 3 minute, amestecand din cand in cand. Adaugati apa si fierbeti timp de 15 minute sau pana cand carnea este gatita. Amestecati din cand in cand. Serviti mancarea calda cu naan (lipie specific indiana) sau cu orez.
A se pastra intr-un loc uscat. Utilizati produsul imediat dupa deschidere.
Tara de origine: Thailanda.
Produs in Thailanda pentru Asian Home Gourmet (CPL) Pte Ltd sub licenta de la Cerebos Pacific Ltd, 400 Orchard Road #11-12, Orchard Towers, Singapore 238875.
Imagine cu sugestie de prezentare.